Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

La Júlia Mills publica ‘Groc’, el seu nou senzill

5

La Júlia Mills és el projecte musical de la Júlia Molins, cantant i actriu que també coneixem per aparèixer a sèries com ‘La Riera (TV3)’, ‘Cites (TV3)’ o ‘Sé quién eres (Telecinco)’. A finals del 2020 va publicar ‘Cor petit’, un cant al desamor amb que debutava al panorama musical. Ara, uns mesos més tard, la Júlia presenta la seva nova cançó ‘Groc’, que parla de l’amor, de trobar a faltar, una carícia virtual per a algú amb qui no et pots veure ni tocar. Una forma de recordar que segueixes al costat d’algú malgrat la distància.

Aquest nou senzill neix a Madrid, convertint aquesta peça en una cançó molt especial per a la seva autora, i que sota la producció de l’Stefano Macarrone d’Abuelita Studios i el Pol Prats, aconsegueixen que d’una cançó senzilla hi sortís un so molt encisador que acompanya la lletra a la perfecció. La melodia t’embolcalla des del primer moment d’escoltar-la, submergint-te dins la cançó, i atrapant-te fins a la última nota.

Pel que fa al videoclip, per a la Júlia té un significat molt espiritual. Està fet per la Clàudia Barberà combinant 2487 il·lustracions espectaculars, on es relaciona univers, flors, planetes, aigua i amor, que combina a la perfecció amb aquesta oda a l’amor

Aquest és la segona peça que ens descobreix la Júlia Mills del seu projecte musical, del que espera que arribin molt més, i ens descobreix una artista que segur que ens farà gaudir amb les seves futures composicions i cançons.

‘Groc’- Júlia Mills (2021)

Si algun dia et despertes i jo no hi sóc

Si alguna tarda se’t fa eterna i no et sents millor Si alguna nit el cor se’t fa petit

i el teu cos sota del llit

Si aquell dia em necessites

però tens km pel mig

si aquell dia odies Madrid

agafa aire, tanca els ulls, i escolta la cançó

Quan jo et miro i t’abraço

i m’ataques amb petons

se’m desfà tota la galta de la teva escalfor

Si algun dia ens separessim no t’oblidis de l’amor que jo sento cada cop que et miro als ulls i ho entenc tot

T’estimo un món i amb un cor groc et dic avui que et vull a tu

t’estimo un món i amb un cor groc et dic avui que et vull a tu

Quan jo et miro i t’abraço

i m’ataques amb petons

se’m desfà tota la galta de la teva escalfor

T’estimo un món i amb un cor groc et dic avui que et vull a tu

t’estimo un món i amb un cor groc et dic avui que et vull a tu

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2021/02/19/els40/1613751601_153135.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: