Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Els Amics de les Arts a punt de fer realitat un dels seus somnis més antics

6

Els Amics de les Arts han anunciat que porten dos anys treballant en escriure un musical des de zero. La formació, conjuntament amb el Marc Artigau i la productora Minoria Absoluta (‘Està Passant (TV3)’, ‘Polonia (TV3)’, etc), s’han encarregat de crear una història, un món, uns personatges i una aventura per a desenvolupar a sobre un escenari.

Aquesta setmana s’ha fet la primera lectura del text al complet i les cançons que hi sonaran, i han sortit encantats: “El feedback no ha pogut ser millor i hem sortit amb un somriure que feia temps que no se’ns dibuixava”, explicava el grup al seu perfil d’Instagram. El musical entra ara en la fase de reescriure, retocar i repensar sobre les impressions que vagin sorgint aquests dies, per tal d’aconseguir el millor espectacle possible.

Encara no sabem els detalls de la trama, ni quina serà la temàtica del musical, però poc a poc es va fent realitat un somni que tenien Els Amics de les Arts i que esperem que tot segueixi a bon port i poder veure el resultat el més aviat possible. Mentrestant, el Dani Alegret, el Joan Enric Barceló i el Ferran Piqué (els membres de Els Amics de les Arts), segueixen presentant el seu disc ‘El senyal que esperaves’ a sobre dels escenaris i també han anunciat que aviat entraran de nou a l’estudi per enregistrar un nou senzill que no va arribar a entrar en el seu darrer àlbum.

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2021/01/21/els40/1611230251_807915.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: