Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

‘Ell No És Tu’, el debut de l’Ariadna Vieyra

0

Acaba de superar la majoria d’edat i començar la seva carrera musical. Aquesta jove compositora i cantant de Roses (Alt Empordà) li espera un prometedor futur a la indústria musical.

Va començar compondre i cantar cançons entre les quatre parets de la seva habitació amb només dotze anys. Però no va ser fins que va participar en la quarta edició de La Voz Kids al 2018 quan la seva popularitat i el seu reconeixement va començar a créixer. Tot i que darrere d’aquells minuts de glòria televisiva s’hi amaguen hores d’estudi, classes de cant i assajos que recentment compaginava amb lliçons a l’escola de cant de la Nina. Després de diversos cursos, la mateixa actriu i cantant és la qui la proposa al productor musical Xasqui Ten que queda molt impressionat pel gran talent interpretatiu i compositiu de la jove Ariadna Vieyra.

Un curt i intens recorregut que va dur l’Ariadna a participar en el Disc de La Marató de TV3 interpretant la versió en català de l’èxit eurovisiu de la sueca Loreen. A partir d’aquí, les mirades estan posades en ella, ha estat la cantant més jove que ha col·laborat en el disc d’enguany.

Ara, l’Ariadna Vieyra presenta el seu primer EP, un petit àlbum amb quatre cançons anomenat 22/15. Un ambiciós projecte que vol situar-la en el lloc adequat dins del panorama musical català, i perquè no, internacional. L’àlbum conté cançons en català i anglès i és una selecció de les més de quarantena que la jove empordanesa ha escrit.

El primer senzill, la primera cançó que publica s’anomena ‘Ell No És Tu’. On l’Ariadna Vieyra parla d’una experiència personal seva, com totes les seves altres cançons que compon.
Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2021/01/14/els40/1610647637_915371.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.