Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

El Miki Núñez presenta ‘Iceberg’, el seu segon treball discogràfic

2

Iceberg. Una paraula potent que ja deixa entreveure el que suposa aquest treball. Iceberg vol fer analogia a tot allò que comporta molta feina i que, finalment, el que s’acaba percebent és només una petita part de tot l’esforç que hi ha darrere: “la punta de l’Iceberg.

Es tracta d’un disc que dóna una clara continuïtat a Amuza, el darrer àlbum de l’egarenc, pel que fa a l’estil, les lletres, les melodies i els ritmes, però no només en la vessant musical, sinó que també en la part gràfica. La portada d’Amuza inclou un fil vermell que acaba tenint aquesta “continuïtat” en el nou disc, per tapar la punta de l’Iceberg. Un disc autèntic, sense por al què diran i deixant-se portar per les seves influències musicals més pures.

Com sempre, el Miki Núñez li canta a la vida amb alegria i optimisme, però aquesta vegada, s’atreveix a anar més enllà per arribar a explicar no només les seves experiències personals, sinó que també les de tercers, o fins i tot, fictícies.

El passat 23 d’octubre va avançar el seu primer senzill ‘Viento y Vida’, mostrant la seva faceta més rockera i acompanyat d’una banda tan mítica com els Despistaos. Ara, presenta Iceberg, amb la producció del Paco Salazar i el David Rosell, que han ajudat a convertir aquest àlbum en música plena d’energia, cançons optimistes i a mostrar més aquest vessant pop rock.

La música del cantant de Terrassa arriba per confirmar una carrera meteòrica, on en menys de dos anys, ja ha assolit reptes com ser finalista d’Operación Triunfo 2018, representant d’Eurovisió, un primer disc, exhaurint entrades arreu del país i convertint-se en la banda sonora d’un moment delicat a causa de la Covid-19 amb el seu himne ‘Escriurem’, que va ajudar tanta gent i amb el qual, a més, va aconseguir el premi del grup editorial Enderrock com a ‘Millor cançó’.

I això no és tot! L’artista no deixar de sumar èxits que l’han portat també a estar nominat com a ‘Millor Artista o Grup Revelació’ a LOS40 Music Awards d’aquest 2020! Ara, no et perdis el seu nou disc a totes les plataformes musicals!

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/11/20/els40/1605876816_405100.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: