Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

El David Otero fusiona el seu talent amb el Nil Moliner i els Arnau Griso amb ‘Una vez más’

0

13 de novembre. Apunta’t aquesta data al calendari perquè ja està a punt d’arribar una de les col·laboracions més esperades de la mà de grans artistes i amics: el Nil Moliner i els Arnau Griso.

Després d’uns mesos de pausa musical, el David Otero anuncia a través de les xarxes que recuperarà ‘Una vez más’, tema que forma part del seu penúltim àlbum d’estudi: David Otero i que aquesta vegada, ho farà ben acompanyat per donar-li un toc especial i una fusió d’estils que no deixarà ningú indiferent.

L’excantant de El Canto del Loco va voler celebrar els seus 20 anys de carrera musical amb la publicació del seu darrer disc Otero y yo, que va estrenar el passat mes d’abril. Un àlbum compost de diferents EPs, on trobem la versió més personal de l’artista, ja que inclou cançons completament noves com ‘La noche suena’, que ja s’ha fet un lloc a la llista d’ELS40 i on l’acompanya el Dani Fernández, i altres cançons que representen una reedició, com ‘Tal como eres’, de la mà del Cepeda. Aquesta última suposa un primer avançament del següent mini àlbum Otero y yo (Vol.2).

El cantant de Madrid ha optat per col·laborar amb grans artistes en aquest especial Otero y yo. I no només ha estat ell qui ha fet pública aquesta gran notícia. Els Arnau Griso han avançat una fotografia de tots quatre, destacant que és una cançó que es va gravar el mes de gener i que “encara es podien abraçar”.

Ara, esperem amb ànsies que surti ja a la llum el que ens tenen preparat. Però abans, fes una ullada al pre-save d’’Una vez más’!

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/11/10/els40/1605017284_602434.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: