Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

El Joan Garrido renova els clàssics de Nadal a ‘Christmas Songs 4 New Times’

5

El pròxim 27 de novembre veurà la llum a totes les plataformes digitals i botigues físiques l’àlbum nadalenc del Joan Garrido que també tindrà una edició en vinil pels melòmans més romàntics. Christmas Songs 4 New Times és part del projecte que el jove balear ha pensat especialment per aquest Nadal i en el que al costat de The Global Band revisarà els clàssics nadalencs triats amb molta cura i adaptats amb nous arranjament gràcies al Francesc Cassú per a aquest 2020.

Aquesta setmana a través de les seves xarxes socials, el Joan ha compartit el llistat de cançons que trobarem dins d’aquest àlbum:

A banda de l’àlbum, Christmas Songs 4 New Times és un espectacle on el mallorquí interpretarà en directe les cançons de l’àlbum. L’espectacle comptarà amb l’Ivan Labanda que està darrere de la part escènica i dramatúrgica. El concert està ideat per a convertir-se en tota una cita ineludible per a tots els públics, Nadal rere Nadal.

Aquesta nova aventura en què s’embarca el Joan Garrido vol encisar-nos amb els grans clàssics de forma magistral i renovada, al costat d’una gran banda formada per deu músics que ens faran gaudir de manera exquisida d’una base sonora excepcional. Christmas Songs 4 New Times és una de les modalitats que navega a bord del mateix vaixell. El projecte tindrà repertoris diferents per a diferents èpoques de l’any i així adequar-se a cada moment, però mantenint la mateixa essència.

Ara com ara, podràs guadir de l’espectacle en directe de Christmas Songs 4 New Times aquí

Girona

Auditori de Girona – Sala Montsalvatge

20:30

16-22€

19/12/2020 – 08:30 19/12/2020 – 08:30 Europe/ParisChristmas Songs 4 New TimesEl Joan Garrido renova els clàssics de Nadal a \’Christmas Songs 4 New Times\’Auditori de Girona – Sala MontsalvatgeLos40esENTRADAS

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/11/05/els40/1604577955_541525.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: