Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

La ‘pillada’ del Nil Molner al llit amb una noia revoluciona als Arnau Griso, La Pegatina i a l’Ana Mena

3

Les xarxes socials és un lloc perillós per guardar secrets, i si no que l’hi diguin al Nil Moliner. Fa uns dies el cantant va revolucionar les xarxes socials després de la suposada filtració d’unes fotos d’allò més explícites i privades. Apareixia al llit amb una noia de la qual es desconeix la identitat però la cabellera ja ha recorregut les xarxes socials.

Amics i companys del Nil, com els Arnau Griso, La Pegatina, el Cepeda o l’Ana Mena s’han posat les mans al cap i han compartit també aquestes imatges. “Què fas, Nil?” i “Jo flipo” han estat algunes de les seves reaccions. Però, què porta entre mans el cantant?

Quina liada no família..? Un mica de.. #Calma!!!! Aquest divendres nou senzill!!!!!!!, anunciava el passat 2 de novembre el nostre protagonista en els seus perfils. Així és. Tot forma part de l’acció promocional preparada per anunciar la que serà una de les cançons incloses en la reedició del seu àlbum Bailando en la Batalla Ahora más que nunca.

Gràcies a la informació a la qual hem accedit a través del cantant i de Warner Music, a ELS40 hem pogut conèixer alguns dels versos que donaran vida a aquest tema. “Saliendo un ratito, buscando la vida que quiero un sorbito. Estoy con los míos. Voy a pedir y me cruzo contigo“, diu una de les seves estrofes.

Sens dubte, la música s’ha convertit en la nostra millor aliada de l’any 2020, i el Nil està disposat a seguir omplint-nos de somriures i esperança amb el seu talent. Estigues atent/a perquè aquest divendres 6 de novembre tens una cita amb el nostre protagonista. Serà la noia de les imatges la que protagonitzi el videoclip de ‘Calma‘?

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/11/04/els40/1604484143_879571.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: