Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Els The Tyets fan un avançament del seu primer disc debut amb ‘Bebesita’

5

Després d’èxits que toquen el milió de reproduccions a Spotify, com ‘RRHH (Tinc una casa)’, ‘Hamaking’, ‘Se queda’ amb el Ferran Palau, o bé, ‘Menorca’, ara els The Tyets afirmen que estan a punt de desvetllar-nos el que serà el seu primer disc, que sortirà a la llum el 13 de novembre i en el qual podrem trobar 10 cançons que encara no s’han escoltat.

‘Bebesita’, per tant, suposa una estrena diferent. Una estrena especial, ja que formarà part d’aquest nou projecte que està a punt d’arribar. Un tema que té tots els ingredients per convertir-se en el nou hit dels The Tyets, de base reggaetonera i lletra quotidiana per tal d’explicar històries, i de fet, una cançó que ja s’ha escoltat en els darrers concerts dels de Mataró.

Però això no és tot. Els cantants de Mataró no han volgut ser els únics candidats a ballar ‘Bebesita’, és per això que aquesta cançó arriba acompanyada del videoclip, que s’ha fet en col·laboració amb el Festival Fred, i de ball a Tik Tok inclòs. A més, la formació mataronina avançarà un segon senzill abans de l’estrena del seu disc debut.

Escolta ara ‘Bebesita’, ja disponible a totes les plataformes digitals!

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/10/16/els40/1602844302_989338.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: