Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

La Beth fa un avançament del seu nou disc amb ‘Que tremolin els arbres’

29

Des del seu primer disc l’any 2003, Otra realidad, que va aconseguir ser número 1 a Espanya i un dels discs més venuts de l’any, l’artista del Bages ja acumula sis àlbums que l’han acompanyat durant tota la seva carrera musical, a més de representar Espanya al Festival d’Eurovisió a Letònia (2003) amb una de les cançons més mítiques de la història musical del nostre país, ‘Dime’.

La cantant va tenir l’oportunitat de participar en la segona edició d’Operación Triunfo, en la qual va quedar tercera, i des d’aleshores ja arrossega molts anys d’experiència en el món musical.

Els anys passen, però la Beth continua dedicant-se a la interpretació i a la música. Una vegada més demostra el seu talent amb ‘Que tremolin els arbres’, el seu nou senzill que es podrà escoltar a partir del 23 d’octubre a totes les plataformes digitals. El primer avançament del qual serà el seu proper disc i una cançó purament pop, però amb una sonoritat electrònica mai explorada abans per ella, produïda per l’Albert Solà i masteritzada pel Gorka Dresbaj i el Jordi Navarro, de la mà de l’equip U98 Music.

Aquest tema pretén ser una mirada inclusiva i fresca per, entre tots, sumar i seguir endavant respecte a la situació sanitària actual que estem vivint.

En aquesta cançó la Beth parla d’optimisme, de futur i d’esperança. Tres paraules que ara necessitem més que mai i que l’artista, les plasma en aquest senzill per transportar-nos cap a una realitat millor, cap als bonics detalls que ens ofereix la vida.

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/10/07/els40/1602070827_801892.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: