Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

L’oci nocturn es reprendrà amb el públic assegut

2

La persiana abaixada de gran part de les sales de festes del país durant aquest temps ha comportat que moltes d’elles hagin de tancar o es plantegin tancar. A finals del mes de maig, després del confinament, algunes sales van tenir l’oportunitat de reobrir les portes amb la reducció de l’aforament, però d’altres consideraven que no era viable. La Carmen Zapata, gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) posa d’exemple l’Apolo, que de més de 1.000 persones dretes es va passar a 250 d’assegudes. A més, la responsable de l’ASACC ha exposat avui la seva opinió a l’‘Aquí, amb Josep Cuní’, de la Cadena SER.

El 31 de juliol el Govern va fer efectiu el tancament de l’oci nocturn a causa de la situació sanitària, tot i que l’apertura de les sales amb llicència de teatre sí que es va fer efectiva. Tota aquesta situació ha afectat de manera directa a espais com Razzmatazz, Salamandra i Jamboree, entre d’altres. Ara, el departament de Cultura i de Salut han acordat una excepció temporal que modifica la normativa dels locals afectats.

Aquestes sales doncs, podran obrir sota les mateixes condicions que les sales amb llicència d’auditori o de teatre, guiant-se per l’última modificació del 18 de setembre.

El públic tornarà a gaudir de les festes nocturnes, de la música i de la cultura. Però sempre fent que aquesta sigui segura i complint, per tant, amb les mesures de seguretat que indiquen els protocols, com és mantenir la distància entre grups de contacte habitual, l’ús de la mascareta i controlar els accessos i l’aforament.

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/10/02/els40/1601636461_713568.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: