Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Cultrum celebra el moment present amb ‘Seguiré Cantant’

3

El grup Cultrum presenta la seva nova cançó ‘Seguiré cantant’ i ho fa acompanyant d’un videoclip vitalista on la dansa es converteix en el fil narratiu . La filosofia de la banda es pot veure a cada pla captat per la directora del vídeo Anna Fonoll, però també cal fer menció especial al coreògraf i ballarí principal Marcin Kaczorowsky. Aquest llançament serveix per avançar l’arribada del seu nou disc ‘Avui’ (Picap, 2020) que veurà la llum abans que no acabi l’any. Tot i que, aquest nou tema que avui descobrim no serà l’única que podràs escoltar, l’estratègia és anar presentant nous himnes durant les pròximes setmanes.

La seva música és enèrgica i ballable, transmetent alegria a cada paraula i optimisme a cada compàs, el seu ritme és totalment contagiós. Les noves cançons així ho demostren, ja que estan ben farcides d’aquest esperit de mestissatge, pop festiu i cultura urbana. El grup que va debutar amb ‘Viu, somriu, somia’ (autoeditat, 2013) va néixer com a un experiment entre la fusió de molts estils, i aquesta convicció els va portar a publicar ‘Dins la pell’ (Discmedi, 2016) i ‘Remix Revolution Love’ (autoeditat, 2018). Aquests discos han contribuït a la maduresa musical per explorar nous horitzons i fer arribar més lluny el seu missatge.

I de moment, el grup ha anat arribant a diferents escenaris amb més de cent seixanta concerts en set gires, la majoria d’ells a Catalunya, però també internacionals com França o Marroc. El seu directe ha compartit escenari amb grans artistes a escala internacional; Macaco, Jorge Drexler o Obrint Pas, però també amb artistes del moment a casa nostra com Oques Grasses i Doctor Prats.

“Avui és un dia important, el més important de les nostres vides! L’ahir viu en el record i el demà no existeix sense l’avui, l’aquí i l’ara…” així explica la banda de Tarragona el seu nou viatge obert amb la presentació del primer tema ‘Seguiré cantant’. El destí final és l’arribada del nou treball discogràfic de Cultrum inspirat per la bellesa del cel i amb el convenciment que naixeran flors damunt del formigó.

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/09/25/els40/1601026761_629600.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: