Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Arriba la versió catalana ‘Que et vagi bé’ del Manel Navarro amb la Belén Aguilera

21

Els cantants catalans s’uneixen per presentar-nos més música i transportar-nos cap a situacions de desamor on qualsevol pot sentir-se identificat. El passat mes de gener, el Manel Navarro col·laborava amb la cantant i pianista, Belén Aguilera, amb ‘Que te vaya bien’. Una cançó que li dóna continuïtat al seu primer senzill ‘Mi mejor despedida’, de la mà del Funambulista i que ja acumula més d’un milió de streams a Spotify.

‘Que te vaya bien’ va ser el segon pas del nou projecte del cantant de Sabadell, el Manel Navarro, un artista totalment renovat després de representar Espanya al Festival d’Eurovisió del 2017. A duet amb l’artista de Barcelona, volen plasmar en català els temps difícils pels quals ha passat el cantant durant els últims anys. “Aquesta cançó neix d’aquell punt a la vida quan una relació s’acaba, assumeixes la pèrdua i ja passa el temps suficient per a desitjar-li el millor a l’altra persona”, explica l’artista.

Per la Belén Aguilera no és la primera cançó en català que treu. L’octubre de l’any passat ja va llançar ‘T’estimo’, una de les cançons més romàntiques i amb un significat potent que com expressa ella mateixa “va dedicada a un amor pur i lliure”. L’últim senzill de la catalana és ‘Mía’, el que representa el primer tema del seu proper disc, que veurà la llum aquesta primavera del 2020.

I és que sembla que la primavera arriba plena d’èxits… El Manel Navarro també ens deixarà gaudir del seu proper disc en aquesta temporada, on el nou senzill en català tindrà cabuda dins el seu nou projecte discogràfic.

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/09/18/els40/1600434275_028308.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: