Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Música Global impulsa un nou projecte per celebrar els seus 25 anys

10

El 25è Aniversari d’una de les discogràfiques més emblemàtiques de Catalunya s’ha de celebrar com cal. És per això que es duran a terme quatre concerts a l’Auditori de Girona, entre el 27 i el 29 de novembre, sota noms tan coneguts com Manu Guix, Miki Núñez, Elena Gadel i Paula Giberga, els quals protagonitzaran el projecte que impulsa la Fundació Metalquimia per reinterpretar “la banda sonora del país” amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC).

Els concerts mantindran les mesures de seguretat establertes a causa de la Covid-19, amb un 50% de l’aforament, i les cançons de bandes com els Blaumut, els Doctor Prats, els Lax’n’ Busto, els Gossos, els Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, tornaran a sonar als escenaris.

Els artistes s’han reunit amb el Josep Lagares, l’impulsor del projecte, qui ha destacat que s’ha de llançar “un missatge de valentia” i apostar per la cultura segura, també amb el Salvi Cufí, el president de Música Global, el Francesc Cassú, director musical de Simfònica de Cobla i Corda, i el Jaume Lleixà, el director tècnic de la SCCC. Plegats han iniciat aquesta aventura de recuperar els èxits dels últims 25 anys de Música Global, acompanyats de tota una simfònica.

A partir del novembre podrem veure el disc que s’està preparant on hi haurà un recull de les cançons més populars. Reserva ja les teves entrades.

Auditori de Girona

Europe/Paris‘Emociona’t amb 25 anys de cançons’Música Global impulsa un nou projecte per celebrar els seus 25 anysAuditori de GironaLos40esENTRADES

Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/09/09/els40/1599661040_319357.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: