Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

Refresca el teu estiu amb la nova versió d”Eterno verano’ del Miki Núñez

16

Els estius sempre tenen banda sonora. La música sempre ha estat per acompanyar-nos a cada moment que vivim. Sol, platja, festa, amics, amigues… però què en faríem de tot això sense una bona cançó de fons? Els estius, estan per recordar-los. I de cada un d’ells en traiem un himne propi. En una situació com la que estem vivint en aquest 2020, el Miki Núñez no ha volgut ser menys. A través de les seves xarxes socials ja ha destacat que no és la cançó que va llançar fa unes setmanes de la mà d’altres companys d’Operación Triunfo com el Gèrard, el Bruno o el Joan Garrido.

L’egarenc ha tornat a sorprendre amb el seu optimisme i la seva energia musical i ha versionat la cançó ‘Eterno verano’ que ja formava part del seu disc debut Amuza (2019) i que comptava amb altres artistes catalans com el Nil Moliner, l’Adrià Salas de La Pegatina i els Arnau Griso.

Despertar-se tard, cremar-se mentre prens el sol a la platja, guitarra i birra fins a la matinada, concerts i festivals. Et sona? És que l’estiu ja ha arribat… però ara, definitivament. ‘Un estiu que no s’acaba’ és la versió catalana que ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals, on a més, ha comptat per fer els cors amb el Roi Méndez, l’ex-concursant d’Operación Triunfo 2017.

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/07/31/els40/1596223379_133430.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: