Portal #1 de los Dominicanos en la Ciudad de New York

‘Queda’t amb mi’, el Cesc ve per quedar-s’hi

7

La pandèmia global causada per la COVID19 ha afectat enormement a tot el sector cultural. Però a poc a poc aquest fa els seus esforços per a seguir endavant. Després d’aquesta pausa el Cesc, el jove de la capital catalana que es va donar a conèixer pel talent-xou Factor X, i per passar hores i hores tocant al metro de Barcelona i als carrers de diverses ciutats europees, ha reprès la seva carrera musical.

‘Queda’t amb mi’ és la nova cançó que presenta el jove orquestra. Una història que té el punt de partida en la pèrdua d’algú i que parlar de com aixecar-se per seguir caminant pel camí, o bé un dels possibles camins, per seguir endavant, tot aferrant-se a la vida. Un himne amb una mirada capaç d’afrontar amb èxit una situació desfavorable, i recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses, tot embolcallada del so pol-folk que evoca artistes com Mumford and sons o bé Of monster and man.

El més nou del Cesc Sansalvadó és un reflex de l’experiència com a artista que ha viscut els darrers anys i dels seus referents musicals: els Mumford and Sons, l’Ed Sheeran, el Bob Dylan, el Bruce Springsteen, els Kings of Leon, el Lluis Llach i el Cesk Freixas. Aquest últim, el cantautor penedesenc va ser la seva font d’inspiració per començar a compondre. Un cop més, l’optimisme omple cadascuna de les frases que sonen dins de ‘Queda’t amb mi‘. La cançó que fa que el jove talent hagi arribat a la música per quedar-s’hi i per mostra un botó, els milers de seguidors que acumula a les xarxes socials, així com, els cartells dels festivals (que encara no han optat per abaixar la persiana fins a l’any vinent) on hi tocarà; com el White Summer, el Fred Festival o el Canet Rock 2020.
Segueix-nos al canal de Telegram d’ELS40

LLETRA – Cesc – ‘Queda’t amb mi’

Cesc

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Ensenya’m ara el meu camí

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Apagats els llums,

El silenci abatut

Tot cau en un instant

Diga’m que sents el meu cant

Perdut i sense sort

El dol em fa més fort

Caic a cada instant

Diga’m que sents el meu cant

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Ensenya’m ara el meu camí

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

El temps m’ho ha ensenyat tot

I tot torna al seu lloc

Va caure tot en un instant

Però ara ja sento el teu cant

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Ensenya’m ara el meu camí

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Dubtaré molt, potser em perdré.

Vine I camina amb mi.

Faré l’esforç, m’aixecaré

Per fer-te viure en mi

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Ensenya’m ara el meu camí

Oh oh oh

Queda’t amb mi

Oh oh

Fuente: Los40 https://los40.com/los40/2020/06/09/els40/1591725381_471711.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Anuncios

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: